Δράσεις σε εξέλιξη


Ομάδα Υποστήριξης Εκπαιδευτικών 18ου Δημοτικού Σχολείου Καλμαριάς

αναρτήθηκε στις 18 Νοε 2021, 1:35 π.μ. από το χρήστη ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΕΔΙΤΣΚΟΣ

Τη Δευτέρα 22/11/21 ξεκινά πρόγραμμα επιμορφωτικών συναντήσεων που απευθύνεται στους εκπαιδευτικούς του 18ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμαριάς.

Πιο συγκεκριμένα, το πρόγραμμα περιλαμβάνει μια σειρά 3 δίωρων, δεκαπενθήμερων, διαδικτυακών συναντήσεων. Σκοπός είναι να οικοδομηθεί ένας ασφαλής χώρος συζήτησης, κατάθεσης εμπειριών, μοιράσματος, ζύμωσης και αναζήτησης-ανακάλυψης αποθεμάτων σχετικά με τις νέες συνθήκες που διαμορφώνουν και νέες προκλήσεις στη διαχείριση της τάξης. 

Οι ειδικότεροι στόχοι όπως και η θεματολογία των συναντήσεων θα προκύψουν από τις ανάγκες των συμμετεχόντων στην πρώτη συνάντηση. 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κα Δρακοπούλου Μαριάννα και τον κο. Μεδίτσκο Ανδρέα.

Ομάδα Υποστήριξης Εκπαιδευτικών 1ου Γυμνασίου Μίκρας

αναρτήθηκε στις 3 Νοε 2021, 3:50 π.μ. από το χρήστη ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΕΔΙΤΣΚΟΣ   [ ενημερώθηκε 3 Νοε 2021, 4:21 π.μ. ]

Ξ
εκίνησαν οι συναντήσεις της Ομάδα Υποστήριξης Εκπαιδευτικών του 1ου Γυμνασίου Μίκρας. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μια σειρά 7 δίωρων, δεκαπενθήμερων, διαδικτυακών συναντήσεων στις οποίες θα συμμετέχουν 13 εκπαιδευτικοί.
Σκοπός είναι να οικοδομηθεί ένας ασφαλής χώρος συζήτησης, κατάθεσης εμπειριών, μοιράσματος, ζύμωσης και αναζήτησης-ανακάλυψης αποθεμάτων σχετικά με τις νέες συνθήκες που διαμορφώνουν και νέες προκλήσεις στη διαχείριση της τάξης.
Οι ειδικότεροι στόχοι όπως και η θεματολογία των συναντήσεων θα προκύψουν από τις ανάγκες των συμμετεχόντων στην πρώτη συνάντηση.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κα Δρακοπούλου Μαριάννα και τον κο. Μεδίτσκο Ανδρέα.

Επιμορφωτικό Σεμινάριο ΠΕ & ΔΕ

αναρτήθηκε στις 20 Οκτ 2021, 3:43 π.μ. από το χρήστη ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΕΔΙΤΣΚΟΣ

Στις 20 & 22 Οκτωβρίου και ώρες 16:30 - 19:30 θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά το σεμινάριο επιμόρφωσης των εκπαιδευτικών που δήλωσαν ενδιαφέρον να υλοποιήσουν στα πλαίσια των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων 21+ πρόγραμμα, αξιοποιώντας εκπαιδευτικό υλικό της «ΕΛΠΙΔΑΣ».  Στο σεμινάριο δήλωσαν συμμετοχή 18 εκπαιδευτικοί Π.Ε & Δ.Ε., προερχόμενοι από τους 4 Δήμους ευθύνης μας. 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα στελέχη του Κ.Π. "ΕΛΠΙΔΑ"

Oλοκλήρωση βραχέων παρεμβάσεων με θέμα τη σεξουαλική αγωγή στους μαθητές των Δημοτικών και Γυμνασίων

αναρτήθηκε στις 2 Ιουλ 2021, 2:48 π.μ. από το χρήστη ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΕΔΙΤΣΚΟΣ   [ ενημερώθηκε 2 Ιουλ 2021, 2:49 π.μ. ]

Η "Ελπίδα", στο πλαίσιο της ευρύτερης κοινωνικής εστίασης σε θέματα σεξουαλικής βίας, απευθυνόμενο στους εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευση, ξεκίνησε τον Απρίλιο την εφαρμογή προγραμμάτων σεξουαλικής αγωγής στους μαθητές όλων των τάξεων του Δημοτικού και του Γυμνασίου. 

Ειδικότερα:
• στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση, στις τάξεις Α’-Ε΄Δημοτικού, εφαρμόστηκε το πρόγραμμα "Παίζω με το Φρίξο και μαθαίνω για το σώμα μου και τις διαπροσωπικές σχέσεις", με κύριο στόχο την προώθηση υπεύθυνων στάσεων και συμπεριφορών, που επηρεάζουν θετικά τη σωματική, συναισθηματική και σεξουαλική υγεία και ευεξία των μαθητών. Στη Στ΄ τάξη της εφαρμόστηκε το πρόγραμμα «Σεξουαλικότητα στην εφηβεία: κίνδυνοι και προστατευτικοί παράγοντες», με στόχους στόχους 1. την ευαισθητοποίηση της σχολικής κοινότητας σε θέματα σεξουαλικότητας και 2. την προαγωγή της ασφαλούς σεξουαλικής συμπεριφοράς των εφήβων. 
• στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση εφαρμόστηκε επίσης το πρόγραμμα «Σεξουαλικότητα στην εφηβεία: κίνδυνοι και προστατευτικοί παράγοντες».  
Πρόκειται για δύο προγράμματα εγκεκριμένα από το Υπουργείο Παιδείας, των οποίων η εφαρμογή διήρκησε συνολικά 2,5 μήνες. Καθένα από αυτά περιελάμβανε 4 φάσεις: 1.μία συνάντηση επιμόρφωσης εκπαιδευτικών, 2. μία συνάντηση ευαισθητοποίησης γονέων των μαθητών που θα συμμετείχαν στην εφαρμογή του προγράμματος, 3. δύο εργαστήρια εφαρμογής στην τάξη και 4.μία συνάντηση αξιολόγησης για την κάθε ομάδα εκπαιδευτικών.  
Στην πρόσκλησή μας ανταποκρίθηκαν:
13 εκπαιδευτικοί από τα Δημοτικά : 1ο και 2ο Δημοτικά Τριλόφου, 4ο Δημοτικό Θέρμης, 7ο Δημοτικό Καλαμαριάς, 5ο Δημοτικό Πυλαίας, Δημοτικό Εξοχής και 1 ψυχολόγος από το Δημοτικό Κολεγίου  Ανατόλια.
6 εκπαιδευτικοί και 2 ψυχολόγοι από Γυμνάσια και των 4 Δήμων της περιοχής ευθύνης μας και συγκεκριμένα: 2ο, 3ο και 9ο Γυμνάσιο Καλαμαριάς, Γυμνάσιο Ν. Επιβατών, 2ο Γυμνάσιο Μίκρας, Γυμνάσιο Φιλύρου, και 2ο Ε.Ν.Ε.Ε.Γ.Υ-Λ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

Συνολικά τα προγράμματα εφαρμόστηκαν σε 152 μαθητές της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και σε 208 μαθητές της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. 

Τα προγράμματα έλαβαν θετική αξιολόγηση στο σύνολό τους, τόσο για το περιεχόμενο και τη δομή τους όσο και για τον καθολικό τρόπο εφαρμογής τους. Εκφράστηκε από την πλειοψηφία των εκπαιδευτικών η επιθυμία να συνεχιστούν τα προγράμματα με τη νέα σχολική χρονιά και να περιλαμβάνουν περισσότερες ώρες εφαρμογής καθώς η ανταπόκριση των μαθητών ανέδειξε ανάγκες που δεν καλύπτονται με άλλο τρόπο στα πλαίσια της διδακτέας σχολικής ύλης.

Διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα «Εξαρτήσεις και πανδημία: Δημιουργώντας ένα ασφαλές πλαίσιο αντιμετώπισης»

αναρτήθηκε στις 21 Ιουν 2021, 11:29 μ.μ. από το χρήστη ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΕΔΙΤΣΚΟΣ   [ ενημερώθηκε 23 Ιουν 2021, 2:57 π.μ.από ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΕΛΠΙΔΑ Ν.ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ]

        Η Ευρωπαϊκή Έκθεση για τα ναρκωτικά του 2021 καταδεικνύει ότι το θέμα των εξαρτήσεων, μέσα σε συνθήκες πανδημίας και επακόλουθης υγειονομικής, οικονομικής και κοινωνικοπολιτισμικής κρίσης, παραμένει ζωντανό και, πιθανότατα, ιδιαίτερα ενισχυμένο.

Η παραγωγή και η διακίνηση έχει προσαρμοστεί πολύ γρήγορα στους πανδημικούς περιορισμούς και ταυτόχρονα παρατηρείται διαθεσιμότητα και χρήση ευρύτερου φάσματος ουσιών, συχνά υψηλής δραστικότητας ή καθαρότητας.  Ταυτόχρονα ενώ η απαγόρευση της κυκλοφορίας επηρέασε την «λιανική» πώληση στο δρόμο, οι αγοραστές προσαρμόστηκαν σε νέους τρόπους ψηφιοποιημένης αγοράς ναρκωτικών ουσιών.

Επιπλέον, η κοινωνική απομόνωση και οι συνθήκες ανασφάλειας, σε πολλαπλά επίπεδα, συνεχίζουν να αποτελούν τον κατεξοχήν παράγοντα κινδύνου για την αύξηση τόσο των εξαρτήσεων από συμπεριφορές όσο και των εξαρτήσεων από ουσίες.

         Σε αυτό το πλαίσιο, λοιπόν, επιλέξαμε να αφιερώσουμε την Παγκόσμια Ημέρα κατά της χρήσης ναρκωτικών στη συσχέτιση αυτών ακριβώς των παραγόντων: εξαρτήσεις και πανδημία.

Σας καλούμε,  στις 28 Ιουνίου, ημέρα Δευτέρα και ώρα 19:00, σε μια διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα «Εξαρτήσεις και πανδημία: Δημιουργώντας ένα ασφαλές πλαίσιο αντιμετώπισης».

 

    Σε αυτήν την συνάντηση, σας προσκαλούμε:

         Ø να φέρουμε όλοι το μήνυμά μας και να φτιάξουμε την αφίσα του ασφαλούς πλαισίου πρόληψης και αντιμετώπισης

Ø να μιλήσουμε για τις αλλαγές στα προβλήματα των εξαρτήσεων, τις νέες τάσεις και προτάσεις  αντιμετώπισης

Ø να εξερευνήσουμε, μέσα από την τέχνη του κινηματογράφου, τη διαχρονική διαδρομή των εξαρτήσεων

Ø να διερευνήσουμε τι μας βοηθάει να μένουμε συνδεδεμένοι με τον εαυτό μας και τους άλλους, τι μας βοηθάει να επιλέγουμε ελεύθερα, ώστε να ορίσουμε όλοι μαζί τι σημαίνει για εμάς ένα ασφαλές πλαίσιο αντιμετώπισης των εξαρτήσεων.

 

 

Πρόγραμμα Εκδήλωσης

 19:00 - 19:15  «Αφήνουμε το δικό μας μήνυμα». Γράφουμε στο chat και δημιουργούμε ένα ασφαλές πλαίσιο.

19:15 - 19:35   Καλωσόρισμα- Χαιρετισμοί

19:35 - 19:45  «Οι αλλαγές στα προβλήματα των εξαρτήσεων: τάσεις,
                         προτάσεις υποστήριξης και η επίδραση της πανδημίας» 
Μανώλης Χαλεπούδης, Ψυχολόγος, MSc Υπεύθυνος Προγράμματος Προαγωγής Αυτοβοήθειας Θεσσαλονίκης

19:45 - 20:15   «Πώς ο κινηματογράφος αποτυπώνει τις εξαρτήσεις
                         Διαδρομή σε κινηματογραφικές ταινίες με θέμα τις εξαρτήσεις»
 Αγραφιώτης Μιχάλης, Σκηνοθέτης - Εκπαιδευτικός

20:15 - 20:45    Συζήτηση

 

Πατήστε εδώ προκειμένου να συνδεθείτε στην εκδήλωση.


Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

 Κοινοποιήστε την εκδήλωση στο Facebook

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την κ.Γκιούρκα Γεωργία ή να επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook.

Συνέχιση της διαδικτυακής ομάδας γονέων : «Εφηβεία και γονείς: η πρόκληση των αλλαγών»

αναρτήθηκε στις 11 Μαΐ 2021, 11:01 μ.μ. από το χρήστη ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΕΔΙΤΣΚΟΣ


Το Κέντρο Πρόληψης «ΕΛΠΙΔΑ» διοργάνωσε Διαδικτυακή Ομάδα Γονέων με Παιδιά στην Εφηβεία. Έπειτα από αίτημα του συνόλου των μελών που συμμετείχαν στην ομάδα (11 γονείς), αυτή συνεχίζεται  για άλλες 5 συναντήσεις, με στόχο να ανταποκριθεί στις ανάγκες τους όπως αυτές αποκρυσταλλώθηκαν έπειτα από το ταξίδι των πρώτων 10 συναντήσεων.

Συνεχίζουμε λοιπόν τις διαδικτυακές μας συναντήσεις, κάθε Παρασκευή, 18:00-20:00. Συντονιστής της ομάδας είναι ο Μεδίτσκος Ανδρέας, Κοινωνιολόγος, στέλεχος του Κ.Π. «ΕΛΠΙΔΑ».


Διαδικτυακό Βιωματικό Εργαστήριο: "Η πανδημία και η σχέση μας με τις οθόνες"

αναρτήθηκε στις 4 Φεβ 2021, 1:32 π.μ. από το χρήστη ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΕΔΙΤΣΚΟΣ

Η Αντιδημαρχία  Κοινωνικής Πολιτικής, Αλληλεγγύης, Δημ. Υγείας & Ισότητας των δύο φύλων του Δήμου Καλαμαριάς και το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Ανατολικής Θεσσαλονίκης «ΕΛΠΙΔΑ», διοργανώνουν διαδικτυακό βιωματικό εργαστήριο με τίτλο: «Η πανδημία και η σχέση μας με τις οθόνες»,  το οποίο θα διεξαχθεί στις 8 Φεβρουαρίου 2021 από τις 16:30-18:30 μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας zoom. Tο εργαστήριο θα συντονίσουν οι κ.κ.: Κασκαμανίδου Αικατερίνη MSc Ψυχολόγος της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής, Αλληλεγγύης, Δημ. Υγείας & Ισότητας των δύο φύλων του  Δήμου Καλαμαριάς, ο Μαυρομιχάλης Αναστάσης, MSc Ψυχολόγος, Κ.Π. "ΕΛΠΙΔΑ" και ο Μεδίτσκος Ανδρέας, ΜΑ Κοινωνιολόγος, Κ.Π. "ΕΛΠΙΔΑ".

Εφαλτήριο για τη συγκεκριμένη δράση αποτέλεσε η διαπίστωση ότι, η πανδημία COVID-19 έχει σημαντικό αντίκτυπο στην καθημερινή λειτουργία μας επηρεάζοντας την σωματική αλλά και ψυχική μας υγείας. Τα σχολεία και γενικότερα ο κοινωνικός ιστός έχουν τεθεί σε παρατεταμένο lockdown, με τους ανθρώπους να συνεχίζουν να διατηρούν φυσικές αποστάσεις. Μέσα σε όλα αυτά, μελέτες αναφέρουν αύξηση του εθισμού στα παιχνίδια και της χρήσης Διαδικτύου με σημαντικές επιπτώσεις στην ψυχοκοινωνική ευημερία. Ο στόχος του εργαστηρίου είναι να εξετάσει την ποιότητα και την ποσότητα των αλλαγών που έχουν συντελεστεί στη σχέση μας με το διαδίκτυο αλλά και γενικότερα με τη χρήση των οθονών, αναζητώντας ταυτόχρονα τρόπους απορρόφησης των κραδασμών που αυτές έχουν προκαλέσει τόσο σε εμάς, όσο και στην κοινωνία γενικότερα.

Το παρόν διαδικτυακό βιωματικό εργαστήριο περιλαμβάνει αρχικά μια θεωρητική τοποθέτηση φωτίζοντας τις σημαντικότερες πτυχές του συγκεκριμένου θέματος, έτσι ώστε αυτή να αποτελέσει το έναυσμα για συζήτηση, κατάθεση απόψεων, προτάσεων και ιδεών, που θα μπορούσε ο κάθε συμμετέχων  να αξιοποιήσει στο δικό του πλαίσιο και για τις δικές του ανάγκες.

Προκειμένου να συμμετέχετε στο εργαστήριο, συνδεθείτε με τον παρακάτω σύνδεσμο: https://zoom.us/j/94368086628?pwd=UnlKWk03T05ZMTNXa2psNHNucVcrdz09

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την παρούσα δράση, μπορείτε να απευθυνθείτε :

                                            ·         Αντιδημαρχία  Κοινωνικής Πολιτικής, Αλληλεγγύης, Δημ. Υγείας & Ισότητας των δύο φύλων : 2313314508 (κα Κασκαμανίδου Αικατερίνη)

                                            ·         ΚΠ ΕΛΠΙΔΑ: 2310442044 (Μεδίτσκος Ανδρέας, &  Μαυρομιχάλης Αναστάσης)

 

Εφηβεία και Γονείς: Η Πρόκληση των Αλλαγών

αναρτήθηκε στις 26 Ιαν 2021, 12:54 π.μ. από το χρήστη ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΕΔΙΤΣΚΟΣ

Το Κέντρο Πρόληψης Ελπίδα, στο πλαίσιο υποστήριξης της οικογένειας, διοργανώνει διαδικτυακή ΟΜΑΔΑ για γονείς με παιδιά στην εφηβεία, με τίτλο "Εφηβεία και γονείς: η πρόκληση των αλλαγών".

Στην ομάδα θα δημιουργήσουμε ένα χώρο ώστε οι γονείς να αναγνωρίσουν τις δυσκολίες και τα συναισθήματά τους, να εξασκηθούν σε επικοινωνιακές και σχεσιακές δεξιότητες και να αναζητήσουν νέους τρόπους αλληλεπίδρασης.

Εάν είσαι γονιός που προβληματίζεσαι και αναζητάς δημιουργικούς τρόπους να σχετιστείς με τον/την έφηβο/η και το ρόλο σου, σε προσκαλούμε να συμμετάσχεις στη βιωματική ομάδα συζήτησης (χωρίς οικονομική επιβάρυνση), που θα πραγματοποιηθεί σε 10 δίωρες εβδομαδιαίες συναντήσεις, κάθε Τετάρτη και ώρες 16:00 - 18:00.
Στη δράση μπορούν να συμμετάσχουν γονείς της περιοχής ευθύνης μας (Δήμοι Καλαμαριάς, Θέρμης, Θερμαϊκού, Πυλαίας-Χορτιάτη), με παιδιά στην εφηβεία.

Η θεματολογία θα προκύψει μέσα από τις ανάγκες των συμμετεχόντων.
Προϋπόθεση για την λειτουργία της ομάδας είναι να συμμετέχουν κατ’ ελάχιστο 8 γονείς.
Έναρξη: Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου 2021
Συντονίστρια: Μελετίδου Λουκία, MSc Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπεύτρια, Βιοθυμική Υπνοθεραπεύτρια, Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων
Μέθοδος: Βιωματική
Χώρος διεξαγωγής: Διαδικτυακή πλατφόρμα webex
Προθεσμία συμμετοχής : Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου 2021

Για τη δήλωση συμμετοχής σας, μπορείτε να μπείτε στον παρακάτω σύνδεσμο:
https://docs.google.com/.../1GRri3Xjr4Q8kq7ngm.../edit

"Αλλαγές και Προκλήσεις στην Επικοινωνία της Οικογένειας"

αναρτήθηκε στις 20 Ιαν 2021, 2:39 π.μ. από το χρήστη ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΕΔΙΤΣΚΟΣ   [ ενημερώθηκε 20 Ιαν 2021, 2:39 π.μ. ]

Το Κέντρο Πρόληψης Ελπίδα, με το νέο έτος,  συνεχίζει τις βραχείες παρεμβάσεις υποστήριξης της οικογένειας, υπό τη μορφή διαδικτυακών σεμιναρίων. Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της πρώτης θεματικής ενότητας, με τίτλο: «Ζώντας με το καινούριο», συνεχίζουμε με την υλοποίηση της  δεύτερης θεματικής με τίτλο: «Αλλαγές και προκλήσεις στην επικοινωνία της οικογένειας».

Στη συγκεκριμένη θεματική, θα προσπαθήσουμε να διερευνήσουμε το πώς η νέα συνθήκη της πανδημίας του Covid-19 που έχει επηρεάσει την καθημερινότητά, τις συνήθειες και τις ανάγκες μας, επιφέρει αλλαγές και νέες προκλήσεις στην επικοινωνία της οικογένειάς μας. Πως διαμορφώνεται η επικοινωνία και τι χαρακτηριστικά αναδύονται, τόσο στο στενό πλαίσιο μεταξύ των μελών μιας οικογένειας όσο και στο ευρύτερο κοινωνικό πλαίσιο (συγγενείς και φίλοι). Τι συναισθήματα ανακινεί, τι απαιτήσεις δημιουργεί και ποιες μετακινήσεις απαιτεί όλη αυτή η αλλαγή στον τρόπο που σχετιζόμαστε με τα μέλη της οικογένειάς μας; 

Η θεματική, όπως και όλες οι θεματικές αυτών των βραχέων παρεμβάσεων για την οικογένεια,  διαρκεί 3 δίωρες εβδομαδιαίες συναντήσεις  και ως απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής είναι να μπορεί κάποιος να παρακολουθήσει το σύνολό της.

Προσκαλούμε τους γονείς σε μια διαδικτυακή συζήτηση με στόχο να πειραματιστούμε  με τη στάση της «ευγενικής περιέργειας», για όλα αυτά που αλλάζουν τόσο μέσα μας όσο και στην οικογένειά μας, καθώς και για όλα αυτά που παραμένουν σταθερά.

Στη δράση μπορούν να συμμετάσχουν γονείς της περιοχής ευθύνης μας (Δήμοι Καλαμαριάς, Θέρμης, Θερμαϊκού, Πυλαίας-Χορτιάτη), με παιδιά όλων των ηλικιών. Ξεκινάμε τη Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου, 5.30-7.30μμ., και συνεχίζουμε στις 8 και 15 Φεβρουαρίου 2021.

Για να δηλώσετε συμμετοχή μπείτε στον παρακάτω σύνδεσμο μέχρι την Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdu7LORPpP-leTdbSUrgu-X71fk9Yt8FAcWMPEhKdYmylVyvg/viewform?usp=sf_link

Μετά τη δήλωση συμμετοχής σας, θα σας αποσταλούν οι λεπτομέρειες και οι κωδικοί εισόδου στη συνάντηση. Αριθμός συμμετεχόντων: 10-18 άτομα. Η συμμετοχή στη δράση είναι δωρεάν.

Συντονίστριες αυτού του κύκλου συναντήσεων είναι οι κ.κ. Γκιούρκα Γεωργία και Μελετίδου Λουκία, Ψυχολόγοι του Κέντρου Πρόληψης.

Συνέχιση Ομάδας Γονέων για Μπαμπάδες

αναρτήθηκε στις 20 Ιαν 2021, 2:34 π.μ. από το χρήστη ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΕΔΙΤΣΚΟΣ

Στις 8 Ιανουαρίου ολοκληρώσαμε τον κύκλο των 10 συναντήσεων με μια από τις 2 Ομάδες για Μπαμπάδες που λειτουργούν στην "ΕΛΠΙΔΑ" αυτό το διάστημα. 
Έπειτα από αίτημα της πλειοψηφίας των μελών που συμμετείχαν στην ομάδα, αυτή συνεχίζεται  για άλλες 5 συναντήσεις, με στόχο να ανταποκριθεί στις ανάγκες των μπαμπάδων όπως αυτές αποκρυσταλλώθηκαν μέσα από την πορεία τους στην ομάδα. 
Συνεχίζουμε λοιπόν τις διαδικτυακές μας συναντήσεις, κάθε Παρασκευή, 17:30-19:30. 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον συντονιστή της ομάδας κ. Μεδίτσκο Ανδρέα.


1-10 of 70