Ομάδα Γονέων σε συνεργασία με τους Παιδικούς Σταθμούς του Δ. Θέρμης

αναρτήθηκε στις 19 Νοε 2019, 12:33 π.μ. από το χρήστη ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΕΔΙΤΣΚΟΣ   [ ενημερώθηκε 19 Νοε 2019, 12:35 π.μ. ]
Το Κέντρο Πρόληψης «ΕΛΠΙΔΑ» σε συνεργασία με τα Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας - Φροντίδας & Προσχολικής Αγωγής του Δ. Θέρμης διοργανώνουν ΟΜΑΔΑ ΓΟΝΕΩΝ με τίτλο «Εμείς και τα παιδιά μας».

Οι γονείς στο καθημερινό ταξίδι μεγαλώματος των παιδιών τους έρχονται αντιμέτωποι με προκλήσεις και δυσκολίες και συχνά αναρωτιούνται τι καλύτερο θα μπορούσαν να κάνουν, πόσο πιο αποτελεσματικοί ή «σωστοί» θα μπορούσαν να είναι. Μέσα σε ένα ασφαλές περιβάλλον συνύπαρξης με τους άλλους, οι γονείς έχουν τη δυνατότητα να μοιραστούν προσωπικές εμπειρίες, να αναδείξουν προβληματισμούς και ανησυχίες που συναντούν καθημερινά στην οικογενειακή τους πραγματικότητα και να αναζητήσουν τρόπους αντιμετώπισης που ταιριάζουν στις δικές τους ιδιαίτερες ανάγκες.

Η Ομάδα ξεκίνησε την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2019, στον Παιδικό Σταθμό Θέρμης και θα ολοκληρώσει το ταξίδι της σε 15 δίωρες εβδομαδιαίες συναντήσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κ. Μεδίτσκο Ανδρέα, Κοινωνιολόγο, ΜΑ Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης, Στέλεχος του Κ.Π. «ΕΛΠΙΔΑ»
Comments