Αξιολόγηση 1ο Νηπιαγωγείο Περαίας

Τα παιδιά ανταποκρίθηκαν πολύ θετικά στα εργαστήρια. Ήταν πραγματικά εντυπωσιακό το πώς σιγά σιγά τα παιδιά κατάφεραν να «ξεκλειδώσουν» και να «βγάλουν» πράγματα για τον εαυτό τους, να απελευθερωθούν και να έρθουν αντιμέτωπα με τον εαυτό και τα συναισθήματά τους.
Όσον αφορά τον εαυτό μου, ως συντονίστρια των εργαστηρίων, πιστεύω πως τα πήγα αρκετά καλά με κάποιο δισταγμό στην αρχή όμως πολύ γρήγορα ξεπέρασα τις δυσκολίες, που περισσότερο μου δημιουργούσε το άγχος, χωρίς να αντιμετωπίσω ιδιαίτερα προβλήματα.
Οι συντονιστές του προγράμματος της Ελπίδας υπήρξαν εξαιρετικοί και συνέβαλαν τόσο οι ίδιοι όσο και τα βιωματικά εργαστήρια στο να δημιουργηθεί κλίμα συμπάθειας, συνεργασίας και εμπιστοσύνης ανάμεσα στα μέλη της ομάδας. Προσωπικά θεωρώ πως αποκόμισα πολλά από αυτό το πρόγραμμα, είδα στην πράξη το πόσο σημαντικό είναι το βιωματικό εργαστήρι, τόσο ως μέλος της ομάδας αλλά και ως συντονίστρια στην τάξη. Εύχομαι πραγματικά να έχω την ευκαιρία να παρακολουθήσω και στο μέλλον κάποιο πρόγραμμα στην Ελπίδα.
Ευχαριστώ πολύ!

Η νηπιαγωγός της τάξης
Γκουραμάνη Ελένη