Αξιολόγηση 3ο Νηπιαγωγείο Πανοράματος

Το εκπαιδευτικό σεμινάριο που παρακολούθησα στο κέντρο «Ελπίδα» με στόχο την ενίσχυση της αυτοεκτίμησης και την ευαισθητοποίηση σε αξίες ζωής μου έδωσε την δυνατότητα να ενημερωθώ και να εκπαιδευτώ στην πράξη και όχι στην θεωρία, όπως συμβαίνει με τα περισσότερα σεμινάριαπου πραγματοποιούνται, γιατί το βίωμα δεν υποκαθιστά καμία καμία θεωρητική γνώση.
Ο βιωματικός χαρακτήρας του προγράμματος, η δομή των εργαστηρίων και οι αξιόλογοι συντονιστές της ομάδας μου έδωσαν την δυνατότητα να ξεδιπλώσω πτυχές του εαυτού μου, να εκτεθώ και να εκφραστώ στην ομάδα.
Η συμμετοχή μου στο πρόγραμμα με βοήθησε να αποκτήσω εμπειρίες, να βιώσω τη θέση του μαθητή και στη συνέχεια να γίνω καλύτερη συντονίστρια στην ομάδα της τάξης μου. Το σημαντικό είναι ότι το πρόγραμμα επιτεύχθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία στα παιδιά της τάξης μου τα οποία ήξεραν την ημέρα που έχουμε εργαστήριο και την περίμεναν με ανυπομονησία για να διασκεδάσουν, να εκφραστούν, να δημιουργήσουν, αλλά και να συνεργαστούν υπακούοντας τους κανόνες της ομάδας.
Το κλείσιμο του προγράμματος αποδεικνύει την επιτυχία του, όπου τα παιδιά θυμόντουσαν και μάλιστα με λεπτομέρειες, το κάθε εργαστήριο και τις δραστηριότητες που πραγματοποιήθηκαν. 
Ευχαριστώ τους συντονιστές της ομάδας, τον Αναστάση και την Λουκία για τις γνώσεις που απέκτησα, για τις συμβουλές τους, αλλά και τις συναδέλφισσες για τη καλά παρέα, την συνεργασία και τις εμπειρίες που ανταλλάξαμε. 

Η νηπιαγωγός
Ταξίδου Δωριθέα