Ομάδα Γονέων στην Αγία Παρασκευή

αναρτήθηκε στις 13 Φεβ 2020, 2:35 π.μ. από το χρήστη ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΕΔΙΤΣΚΟΣ
«ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ», 2020

Το Κέντρο Πρόληψης ΕΛΠΙΔΑ σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Αγ. Παρασκευής, διοργανώνει ΟΜΑΔΑ ΓΟΝΕΩΝ με τίτλο «Εμείς και τα παιδιά μας».

Στόχος μας στην ομάδα γονέων είναι να ενδυναμωθούν οι γονείς στο ρόλο τους, να ενθαρρυνθούν να μοιραστούν προβληματισμούς, να αναγνωρίσουν δικά τους συναισθήματα, να εξασκηθούν σε δεξιότητες επικοινωνίας, οριοθέτησης, διαχείρισης συγκρούσεων και να κατανοήσουν ότι ζητήματα που αφορούν τη σχέση με τα παιδιά τους μπορεί να συναντιούνται και σε πολλές άλλες οικογένειες. Η ειδικότερη θεματολογία θα προκύψει μέσα από τις ανάγκες των συμμετεχόντων, με στόχο να επικεντρωθεί σ’ αυτές που σχετίζονται με το αναπτυξιακό στάδιο των παιδιών του δημοτικού.

Εάν είσαι γονιός που προβληματίζεσαι και αναζητάς δημιουργικούς τρόπους να σχετιστείς με το παιδί και το ρόλο σου, σε προσκαλούμε να συμμετάσχεις σε μια ομάδα συζήτησης, που θα πραγματοποιηθεί σε 10 δίωρες εβδομαδιαίες συναντήσεις (χωρίς οικονομική επιβάρυνση) κάθε Πέμπτη, ώρες 18:30 – 20:30.

Προϋπόθεση για τη λειτουργία της ομάδας είναι να  συμμετέχουν κατ’ ελάχιστο 15 γονείς.

Έναρξη: Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2019

Προθεσμία δήλωσης συμμετοχής : Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου 2020

Συντονίστρια: Γκιούρκα Γεωργία, Ψυχολόγος, MSc Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Δραματοθεραπεύτρια

Μέθοδος: Βιωματική

Χώρος διεξαγωγής: Δημοτικό Αγ. Παρασκευής

Δηλώσεις συμμετοχής: Δημοτικό Αγ. Παρασκευής


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κα. Γκιούρκα Γεωργία.

Comments