ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ RESIST : ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ VIDEO GAME

αναρτήθηκε στις 13 Σεπ 2015, 9:09 π.μ. από το χρήστη ΕΛΠΙΔΑ ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ   [ ενημερώθηκε 13 Σεπ 2015, 9:14 π.μ. ]
Μετά από πρόσκληση του Κέντρου Πρόληψης "Αθηνά Υγεία" συμμετείχαμε στην ημερίδα παρουσίασης του ευρωπαικού προγράμματος "Click for Support" που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων με παρουσίαση του Resist.
To ΚΠ "Αθηνά Υγεία" αξιοποίησε το RESIST  στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος "Click for Support", ως ένα εκπαιδευτικό υλικό που απευθύνεται σε νέους με σκοποό να τους ενημερώσει για τη χρήση νόμιμων ουσιών και να τους προβληματίσει σχετικά με τις επιλογές και συμπεριφορές τους.
Την ΕΛΠΙΔΑ εκπροσώπησαν η κ. Β.Ασκητοπούλου επιστ. υπεύθυνη του ΚΠ ΕΛΠΙΔΑ, η οποία έκανε και την παρουσίαση του Resist και ο κ. Α.Μεδίτσκος, στέλεχος του ΚΠ ΕΛΠΙΔΑ. 
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το "Click for Support" και τον τρόπο που χρησιμοποιήθηκε το Resist μπορείτε να πάρετε εαν ανατρέξετε στις σχετικές διαδικτυακές σελίδες.

Στη φωτογραφία απο αριστερά ο Πρόεδρος του ΟΚΑΝΑ κ. Καφετζόπουλος, ο Γ. Νέζης, στέλεχος του ΚΠ Αθηνά Υγεία, η Υπεύθυνη του τμήματος Πρόληψης του ΟΚΑΝΑ κ. Γεωργαλά, η επιστ. υπεύθυνη του ΚΠ ΕΛΠΙΔΑ Β.Ασκητοπούλου, ο Πρόεδρος του ΚΠ Αθηνά Υγεία κ. Φ. Δραγούμης.